• Adres en route

  Adres
  V.V. H.D.S. (Hoger Door Samenwerking)
  Sportpark De Engelseberg
  Wildbaan 2
  3956 VZ Leersum
  Telefoon: 0343-452718

  Routebeschrijving
  Leersum ligt centraal in Nederland op korte afstand van de snelweg A12 tussen Arnhem en Utrecht en op redelijke afstand van het treinstation Driebergen-Zeist. Per bus is Leersum bereikbaar met Connexxion lijn 50 (Utrecht-Arnhem v.v.).

  1 Vanuit het westen, oosten of noorden
  Zorg dat je op de A12 terecht komt richting Arnhem vanuit Utrecht of andersom. Neem de afslag Leersum en volg op de afrit de richting Leersum. Je rijdt dan een kilometer of vijf door het bos om op een rotonde te eindigen. Ga daar linksaf. Rijdt door Leersum totdat je weer op een rotonde stuit. Ga daar linksaf. Volg de weg door rechts/links mee te buigen. Vrijwel direct kan je rechtdoor, een drempel over, etc. Doe dat. De Wildbaan is nu de derde weg rechts. HDS vindt je aan je linkerzijde.

  2 Vanuit het zuiden
  Je kunt op de A15 bij Tiel de snelweg af en richting Amerongen aanhouden. Via de veerpont tussen Eck & Wiel en Amerongen kom je in Amerongen terecht. Rij richting Leersum en ga op de eerste rotonde rechtsaf. Volg de weg door rechts/links mee te buigen. Vrijwel direct kan je rechtdoor, een drempel over, etc. Doe dat. De Wildbaan is nu de derde weg rechts. HDS vindt je aan je linkerzijde.