• Beste ouders/verzorgers en senioren,

  Terwijl er bij de jeugd en de senioren volop wordt getraind en de jeugd weer partijtjes mag spelen, maken we ons op voor de start van een nieuw voetbalseizoen. Hoe dat er zal gaan uitzien, weten we nu nog niet. We gaan er in elk geval van uit dat in september de bal weer gaat rollen.

  De teamindelingen voor de jeugd zijn nagenoeg klaar en de voorbereidingen voor het invoeren van de nieuwe kledinglijn voor heel HDS zijn in een ver gevorderd stadium. Deze week volgt publicatie van de teamindelingen voor de jeugd op de website, nadere informatie over de kledinglijn volgt binnenkort.

  In het bericht van mei lieten wij weten dat alle spelende leden met ingang van het nieuwe seizoen een bijdrage leveren aan de kantinediensten op zaterdag en zondag. De kantinediensten op zaterdag worden ingevuld door de ouders/verzorgers van jeugdleden tot en met 16 jaar en door de jeugdspelers van 17 en 18 jaar, de diensten op zondag door de senioren. In dit bericht kunt u lezen hoe de kantinediensten worden ingedeeld en hoe de berichtgeving daarover gaat verlopen

  - De kantinedienst bestaat uit bardienst en keukendienst

  - De kantinediensten op zaterdag worden ingedeeld in 3 shifts, te weten van 9.00 -12.00 uur, van 12.00 – 15.00 uur en van 15.00- 18.00 uur

  - Ook de kantinediensten op zondag worden in shifts ingedeeld, het aantal uren en vrijwilligers per shift wordt nog nader bepaald

  - Wij wijzen u er nogmaals op dat ouders/verzorgers en jeugdleden die al actief zijn als vrijwilliger (trainer, leider, bestuurskamerdienst, etc.) van de kantinedienst zijn vrijgesteld.

  Het draaien van kantinediensten stellen we verplicht, omdat HDS financieel grotendeels afhankelijk is van de kantine-omzet. Er zijn ouders die er tegenop zien om achter de bar staan. Daarom willen we benadrukken dat er volgend seizoen altijd een ervaren persoon aanwezig is om te helpen. En vergeet niet dat het ook nog gezellig is. Nieuwe mensen ontmoeten, een gezellig praatje maken. En dat maar maximaal 3 keer aankomend seizoen.

  Mocht u willen reageren op dit bericht aarzel dan niet en neem contact op met Aranea Boorsma, vrijwilligerscoördinator HDS, vrijwilligerscoordinator@vvhds.nl.
  Met gezonde en sportieve groet,

  namens het bestuur

  Marco Matthijs
  voorzitter HDS