•  

   

   

   

   

  De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Meld je dan aan als scheidsrechter bij een vereniging en je kunt meteen beginnen met fluiten!

  Persoonlijke ontwikkeling

  Als scheidsrechter kun je jezelf op persoonlijk vlak sterk ontwikkelen. Je leert onder meer snel beslissingen te nemen en vervolgens deze beslissing ook uit te leggen en (non-)verbaal communiceren. Zaken die voor een scheidsrechter van belang zijn, maar ook naast het veld goed van pas komen.

  Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat kinderen en/of volwassenen op een sportieve en plezierige wijze met elkaar de strijd aangaan? Neem dan contact op met de scheidsrechterscoördinator van jouw club. Hij of zij kan jou verder helpen. Samen bepaal je welke leeftijdscategorie je gaat fluiten, wat je doelen zijn, of je een opleiding wilt volgen en regel je een scheidsrechterstenue

  Collega´s gezocht m/v

   

   

   

   

   

  Via deze link is alle info te vinden van de KNVB over scheidsrechter worden.