• De mini’s zijn gestart!

  Afgelopen woensdag was het zover, de mini’s hebben hun eerste training achter de rug!

  Om 16.00 uur stonden ze met hun ouders te trappelen voor het hek om te beginnen!

  Vader Wouter ( vader van Kate ) had zich opgeworpen als trainer en goed voorbereid zette hij de eerste oefening al klaar.

  Enthousiast gingen ze aan de gang met het tikkertjesspel om lekker warm te worden. Daarna het krokodillenspel waarbij de bal voor het eerst werd beroerd.

  Gevolgd door met de bal dribbelen naar het doel en proberen om een doelpunt te maken bij de gelegenheidskeeper, dat dat niet altijd lukte spreekt voor zich.

  Pauze, drinken en een appeltje van Wouter zorgden ervoor dat de energie weer terugkwam en de spelers weer graag aan de gang wilden gaan.

  Na nog een dribbel met bal door de pionnen mocht er op het doel worden geschoten tot we aan de “grote” partij als toetje begonnen.

  Na een eigen doelpunt begonnen de spelers de bedoeling te begrijpen en liepen ze niet naar hun eigen doel maar naar het doel van de tegenstander. Oranje was de beste en had zijn eerste overwinning te pakken!

  Winnen is altijd leuk maar plezier staat voorop! Na heel goed opruimen was het tijd om weer naar huis te gaan. De spelers hebben genoten en
  hopelijk worden ze allemaal lid van HDS!

  Wouter bedankt en tot volgende week allemaal. Dan hopen we dat naast Wouter nog een andere ouder wil helpen bij de training.

  De TC Jeugd

 • De mini's training
 • De mini's training
 • De mini's training
 • De mini's training