• Een zaterdagochtend in het zonnetje langs de lijn..

    Na de valse start van vorige week met onszelf en windkracht 9 als voornaamste tegenstander komt JO11-1 weer langzaam in de juiste vorm. Na een wat stroef begin met rommelig spel van beide teams was een 1-1 stand na het eerste kwartier dan ook terecht.
    Gaandeweg het tweede kwart vorderde groeide het vertrouwen in eigen kunnen en werden de vlotte combinaties afgewisseld met mooie individuele acties. Tegen de rust werd dan ook de bevrijdende 2-1 gescoord met een mooie krul in de rechterbovenhoek waarna de dieseltjes dan eindelijk loskwamen.
    Zoals vaker werd het verschil gemaakt in het derde kwart: Er werd weer vrijuit gespeeld met veel druk naar voren met als resultaat een weinig geflatteerde 7-2 overwinning. Met deze mooie winstpartij is de weg omhoog weer ingeslagen en het negatieve doelsaldo weggepoetst.
    Omdat JO13-1 voorin wat spelers tekort kwam mochten er nog drie kilometervreters meespelen op het grote veld en ook dat werd geen onverdeeld succes:8-1 winst met een aardige inbreng van onze jongens.
    Kortom, een heerlijke zaterdagochtend langs de lijn.