• Fantastisch debuut in de 3e klasse

    Het inmiddels goed op elkaar ingespeelde team van Jongens Onder 11 – 2 beet vandaag de spits af in de derde klasse. De eerste twee wedstrijden waren afgelast door sneeuwval maar vandaag mochten de kicksen dan eindelijk weer uit het vet. Na het kampioenschap in de vijfde klasse volgde een promotie naar de derde klasse met hopelijk minder eenzijdige wedstrijden.
    De tegenstander was een oude bekende van vorig seizoen: Jonathan schakelde ons uit na een thriller van jewelste: 1-2 in blessuretijd, wat het einde van ons bekeravontuur betekende.
    Vanaf de eerste bal werd er meteen goed druk gezet en al snel volgde de fraaie openingsgoal. Met snel aanvallend spel werd de goal van de tegenstander daarna omsingeld en er volgden veel kansen. Helaas waren de counters van Jonathan effectiever: na het eerste kwartier stond het 1-2. Dat was niet de bedoeling!
    Vanaf het moment dat de zon echter doorbrak stonden de boys op en lieten er geen kunstgras meer over groeien: Het aanvallende spel werd beloond en in no-time werd de achterstand omgebogen in een ruime voorsprong met uiteindelijk net geen dubbele cijfers bij het laatste fluitsignaal.
    De jongens zijn nu in de competitie al 12 wedstrijden ongeslagen (doelsaldo +113), wie gaat dit team nog stoppen??? 😉