• Grote Club Actie 2020 2

  Zaterdag 19 september  gaat de Grote Clubactie van start!

  vv HDS doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar mogen alle leden meedoen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze vereniging.
  Ons doel dit jaar is de aanschaf en onderhoud van het trainingsmateriaal voor de jeugd.

  Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat!
  Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen. Degene die de meeste loten verkoopt voor onze vereniging wint een PlayStation 5!! Ook voor de nummers 2 en 3 hebben wij een mooie prijs.            

  Grote Club Actie 2020 1

  Hoofdprijs voor de beste lotenverkoper is een PS5

   

  Wat is de bedoeling?

  Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met online verkoop of via het verkoopboekje.

  Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant of via deze link.

  Papieren loten: Papieren loten verkoop je aan familie, vrienden en buren. Hou rekening met afstand tot de lotenkoper en zorg dat alle gegevens goed zijn ingevuld.

  Online: Alle lotenverkopers hebben een eigen verkooplink. Deze kan je vinden door de QR code te scannen met je camerafunctie op je telefoon. De QR code staat op je verkoopboekje. (oudere jeugd en senioren ontvangen een mail met hun eigen verkooplink).

  Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

  Link naar de actiepagina van vv HDS 

  Via deze link kan je ook een speler opzoeken om loten van te kopen.

  Superlot: Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Een Superlot kan online of handmatig worden verkocht. Bij de online manier vult de koper zijn gegevens online in en betaalt de koper per eenmalige machtiging (de Grote Clubactie incasseert dan € 150,- en de koper ontvangt de 50 lotnummers op zijn rekening), de clubcoördinator hoeft nu niets te registreren. Bij de handmatige manier vult de koper het aankoopformulier in en deze registreert de clubcoördinator op clubactie.nl. Handmatig kan de koper per eenmalige machtiging betalen of contant (de Grote Clubactie stuurt dan 50 papieren loten naar het adres van de koper). Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. 5.000,-!

  Via deze link kan je een superlot kopen-verkopen.

   

  Wanneer, waar en hoe?

  De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren.

  Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
  • Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

   

  Verkoopboekje inleveren

  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij trainer/coach vòòr zondag 15 november 2020.

  De leider coach kan ze dan in kluisje 4 leggen op het wedstrijdsecretariaat. Of in de brievenbus doen op Roekenes 30.

  Nieuwe boekjes mogen alleen de leiders pakken op het wedstrijdsecretariaat. Ze liggen in kluisje 4 in een envelop.

   

  Win gave prijzen

  Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Ook zijn er prijzen te winnen via de groteclubactie.nl.

  De info hierover is te vinden via deze link.

   

  Belangrijke data van de Grote Clubactie 2020

  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat.

   

  Met vriendelijke groet,

  vv HDS

   

  Grote Club Actie 2020 3groteclubactie@vvhds.nl