•  

   

   

   

   

  Zoals bekend voetbalt HDS 1 volgend jaar op zaterdag. Naast deze stap is nog meer positief nieuws te melden. Volgend jaar start HDS namelijk met een onder 23-team, die elke week op zaterdag gaat spelen in een speciaal voor deze categorie opgezette competitie. Het onder 23-team wordt ingezet als een opleidingsteam voor HDS 1; een team waar jonge spelers kunnen wennen aan het seniorenvoetbal en de stap naar het eerste verkleind wordt. Het onder 23 gaat op maandag en donderdag trainen en start de voorbereiding op 8 augustus, samen met HDS 1.

   

  Een groot deel van het team gaat bestaan uit spelers die doorstromen vanuit de jeugd. Daarnaast stromen er een aantal jeugdspelers direct door naar het eerste. Hieronder de namen.

   

  HDS 1: Koen van Viegen, Stan Onink, Rik Blankestijn, Hidde de Roo en Jort van Spanje.

  HDS 023: Jasper Palmen, Max Veer, Rolf van de Wetering ( o.v.b. ), Sjoerd van de Graaf, Stefan Westerhuis, Leon Venema, Niels Roubos, Cas Moesbergen en Daniel Biessels

   

  Klik hier voor de volledige selectie.

   

  Staf HDS onder 23

  HDS 023 zal onder leiding staan van Dick van Doorn. We zijn nog op zoek naar een leider/teammanager, een grensrechter en een verzorgen voor de zaterdag. Lijkt het je wat om bij te dragen om deze spelers klaar te stomen voor HDS 1? Neem dan contact op met Dick van Doorn (06-15075454).

   

  Vanuit de Technische commissie zijn we heel blij met dit nieuwe team en alle jeugdspelers die doorstromen naar de senioren. Dit geeft een mooie impuls aan het selectievoetbal van HDS en geeft een goede basis om de komende jaren weer mooie resultaten te boeken met HDS 1.