•  

   

   

   

  Afgelopen maandagavond vond bij HDS de laatste cursusavond plaats voor het diploma juniorentrainer. Namens HDS hebben Eric van Es en Ron Bakker hieraan met succes deelgenomen.

  Negen trainers zijn de afgelopen weken in theorie in de kantine en in de praktijk op het veld van HDS druk bezig geweest om aan de hand van de KNVB richtlijnen de jeugdspelers en jeugdteams bij te brengen hoe zij de opdrachten van de trainers moesten uitvoeren.

  Daarbij zijn bij elke cursusavond één of twee elftallen van HDS aanwezig geweest. Mede door corona is dit een hele uitdaging gebleken maar is door goede afstemming met de betreffende trainers van deze elftallen tot een goed einde gebracht.

  Eric en Ron van harte gefeliciteerd met dit diploma en wij hopen dat jullie de leer – en oefenstof veelvuldig in de praktijk op het veld gaan toepassen.

  Binnenkort hopen wij bij HDS ook een pupillentrainerscursus te starten voor de verenigingen in de regio, waarvoor inmiddels drie HDS trainers zich hebben opgegeven.

  Wil je als trainer ook bijgeschoold worden en nog beter worden in het trainen en coachen van individuele spelers en een elftal, dan is er bij HDS altijd gelegenheid om een cursus te volgen. Schroom niet en geeft dit door aan de jeugdcoördinator van je leeftijdscategorie.

  De TC jeugd