• HDS zoekt nieuwe voorzitter (m/v)

   

  Beste HDS-ers,

   

  Op 1 juni 2019 stop ik als voorzitter van HDS. Na een periode van 6 jaar waarin ik ruim 3000 uur voor onze mooie club bezig ben geweest wordt het tijd om de voorzittershamer over te dragen.

  Ik ben de afgelopen 6 jaar met veel plezier jullie voorzitter geweest en kan  met trots terugkijken op wat we samen allemaal bereikt hebben. Onze club is financieel gezond, het complex ligt er met het nieuwe kunstgrasveld mooier bij dan ooit, onze kantine is geweldig opgeknapt, gaat het HDS sportief goed, is onze club op zaterdag rookvrij en bovenal de saamhorigheid, sfeer en gezelligheid binnen onze club is iets waar we als HDS trots op mogen zijn!

  Wat doe je?

  Als voorzitter ben je de spil van de vereniging en het  Dagelijks Bestuur en werk je nauw samen met de andere bestuurs- en commissieleden. Je zit de vergaderingen voor en draagt zorg voor een goede taakverdeling. Je helpt mee met het richting geven aan de koers van de vereniging. En je vertegenwoordigt de vereniging bij officiĆ«le aangelegenheden. Je motiveert, stimuleert en adviseert de (bestuurs-)leden.

  Iets voor jou of ken je iemand?

  Bent je iemand die zich graag als bestuurslid wil inzetten voor onze prachtige vereniging? Of ken je iemand met interesse in een bestuurlijke functie? We maken  graag kennis met je als je geĆÆnteresseerd bent.  Neem dan contact op via voorzitter@vvhds.nl of bel me op 06-51918697.

  Met sportieve groet,

  Jeroen Donath

  Voorzitter  vv HDS Leersum