•  

   

   

   

   

   

  Ons bereikte het droevige bericht dat lid van verdienste Jan van den Berg op 76-jarige leeftijd is overleden. Jan was vele jaren een trouwe HDS-er.

  Jan begon zijn sportieve loopbaan op jonge leeftijd bij HDS op de gymnastiekafdeling, waar hij tot de beste turners behoorde. Toentertijd kon je pas na je 12e jaar op “de voetbal gaan”. Halverwege de jaren zestig drong Jan door tot het 1e elftal, waar hij tot eind jaren zeventig een vaste waarde  bleef. Eerst als voorstopper en later als laatste man. En heel wat jaren samen met zijn broer Kees. Met als hoogtepunt het behaalde kampioenschap in 1976 waardoor HDS promoveerde naar de landelijke 4e klasse KNVB.

  Naast voetbal had Jan nog vele andere bezigheden. Toen de contributie nog maandelijks bij de leden werd opgehaald, was Jan een van de mensen die dat deed.  Verder was hij heel actief in het Corso gebeuren bij HDS. Jan was van beroep lasser, en dat kwam goed van pas want er was  natuurlijk veel laswerk te verrichten bij het maken van de corsowagen.

  Wij zullen Jan blijven herinneren als een zeer betrokken HDS-man in hart en nieren en wij zullen zijn naam en zijn inspanningen voor HDS zeker niet vergeten. HDS gaat Jan niet alleen missen als persoon maar ook als supporter bij de wedstrijden van HDS 1, meestal in gezelschap van zijn vaste vriendengroep.

  Wij wensen zijn vrouw Lia, Kees en Marijke , de kleinkinderen Anna en Maurits en  verdere familie heel veel sterkte met het verwerken van dit zeer grote verlies.

  Bestuur HDS

   

   

   

   

  Jan van den Berg