•  

   

   

   

  Ons bereikte het droevige bericht dat Wout Blankestijn op 83-jarige leeftijd is overleden. Wout was lid van verdienste van HDS en vele jaren een trouwe HDS-er.

  De sportieve loopbaan van Wout begon op jonge leeftijd bij de gymnastiekafdeling van HDS. Hij behoorde in zijn jeugdjaren tot een van de betere turners. In de gesprekken over HDS in vroegere tijden vertelde Teus Gijsbertsen dat Wout met het grootste gemak een salto kon maken en dat hij van alles durfde en geen gevaar zag.

  Een actieve periode als voetballer heeft Wout niet gehad. In plaats daarvan heeft Wout in de loop der jaren vele andere functies bij de club bekleed. Zo was hij een periode bestuurslid van de voetbalafdeling van de omnisportvereniging. Ook was hij enige tijd elftalleider van HDS 1. Later organiseerde Wout jarenlang de kaartavonden bij HDS en maakte hij deel uit van de onderhoudsploeg waar hij vele uiteenlopende klussen voor zijn rekening nam. Alles bij elkaar heeft het bestuur van HDS Wout destijds dan ook terecht benoemd tot lid van verdienste van de club.

  Wij zullen Wout blijven herinneren als een HDS-er in hart en nieren. Zijn naam en inspanningen voor de club zullen we zeker niet vergeten. HDS gaat Wout niet alleen missen als persoon maar ook als supporter bij de uit- en thuis wedstrijden van HDS 1. En zeker niet te vergeten als supporter van zijn beide kleinzoons Nick en Rik. Als het even kon stond Wout op zaterdag langs de lijn als ze thuis moesten spelen.

  Wij wensen zijn vrouw Tonny, Henry, Peter, Esther, de kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

  Bestuur HDS

   

   

   

   

  Automatische concepten 26

  Automatische concepten 25