• Beste jeugdspelers van V.V. HDS,

  Na veel en zorgvuldig overleg met onze jeugdtrainers en ook na trainingen en wedstrijden gezien te hebben, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de kwaliteiten van spelers, kunnen wij meedelen dat de nieuwe indelingen t/m JO16 voor komend seizoen bekend zijn. Je kunt ze vinden via onderstaande link.

  Voor de JO19-1 en JO19-2 kunnen we de indelingen nog niet bekend maken, omdat er mogelijk nog een aantal spelers zullen doorschuiven naar het eerste. Hierover zijn wij nog in overleg met onze hoofdtrainer, Dennis van Dijk. Ook zullen wij in de voorbereiding met een brede JO19 selectie een aantal oefenwedstrijden spelen en selectie trainingen hebben. De definitieve indeling zullen we uiteraard voor het begin van de competitie bekend maken. Het voorgaande is mogelijk ook van invloed op de JO17-1. Dus ook hier wachten we nog met bekendmaking van de definitieve indeling.

  Wanneer jullie vragen of opmerkingen hebben over de indelingen, kun je die aan ons voorleggen tijdens de inloopavond op woensdag 12 juni van 20:00 uur tot 21:00 uur in de kantine van HDS. Ook je ouders kunnen dan meekomen. Wij proberen aan alle wensen te voldoen, maar jullie zullen begrijpen dat we niet alles voor elkaar kunnen krijgen. Bellen of mailen heeft geen zin !!

  Bij de indelingen staan, voor zover de functie is ingevuld, ook de namen van de trainers vermeld. Voor een aantal teams zoeken wij nog trainers en/of leiders. Heb jij altijd al een team willen begeleiden of trainen en lijkt het je leuk om spelers zo te enthousiasmeren zodat ze nog beter gaan presteren, dan hopen we dat jij je snel aanmeldt! Is je vader of moeder geïnteresseerd dan mogen zij zich natuurlijk ook opgeven.

  Graag wensen wij jullie een fijne vakantie en natuurlijk ook een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.

  Met vriendelijke groet,

  Michel Lankhaar en Ron Stoffer, Technisch Coördinatoren jeugd V.V. HDS

   

  Hier zijn de indelingen te lezen.