• JO11-1 is uit de startblokken. En Hoe?!

    Onze jongens van de O11-1 zijn inmiddels na een vakantie strand- en pleintjesvoetbal dan toch ook van start gegaan. Na een stroef begin in de eerste ronde beker, waarin vooral op karakter de drie wedstrijden werden gewonnen, is de competitie nu toch eindelijk begonnen. Was het spel in de eerste wedstrijd tegen de Valleivogels nog zoeken naar de juiste vorm (en het ontwijken van de vele aanslagen op de benen) en gaf het samenspelen als team (en fitheid) de doorslag tegen de buren uit Doorn, viel het op dat tijdens de derde pot tegen VVZA de juiste vorm weer geleidelijk aan terugkwam in de ploeg.

    Dan de wedstrijd van vandaag tegen Vriendenschaar JO11-1:
    Hierover kunnen we kort zijn: het was vanaf de eerste minuut helaas geen wedstrijd. Vriendenschaar kwam met alle goede bedoelingen naar de Engelse Berg maar met een 12-1 ruststand kunnen we alvast concluderen dat één van deze twee ploegen niet in deze competitieklasse thuishoort.
    Ondanks de geringe tegenstand bleven de jongens echter gaan voor elke bal en het tikkie-takkie-combinatiespel was bij vlagen oogstrelend. Het feit dat zo’n beetje elke speler een goal maakte of voorbereidde en het elkaar vooral ook gunde, bleef het een boeiend schouwspel. Mede door nog (het klinkt raar) prima keeperswerk van Vriendenschaar in de tweede helft stopte de teller bij 25 doelpunten en was de eerste overwinning een feit.

    Volgende week gaan de jongens op bezoek bij Candia in Rhenen waar ze waarschijnlijk (en hopelijk) echt aan de bak moeten.