• Het kledingreglement 2023/2024

 • Met ingang van seizoen 2023/2024 verandert het kledingbeleid bij HDS. Ieder spelend lid van HDS ontvangt een eigen wedstrijdtenue. Dat betekent dat er geen wedstrijdtassen per team meer worden uitgedeeld.

   

  Wedstrijdkleding:

  HDS maakt gebruik van eigen wedstrijdkleding. Alle leden spelen in hetzelfde wedstrijdtenue (shirt en broek). Deze kleding is eigendom van de club. Leden krijgen deze kleding in bruikleen. De kleding is alleen voor het spelen van HDS- wedstrijden en dus NIET voor gebruik tijdens trainingen, gym, buitenspelen of iets dergelijks.

  Is er een broekje of shirt beschadigd, vies of kwijt? (vlekken/beschadigingen die niet voetbal gerelateerd zijn) Dan zijn de kosten, shirt 10 euro en broek 10 euro.

  Als er kleding beschadigd is, wordt er direct na de wedstrijd contact opgenomen met de kledingcommissie, zodat het vervangen kan worden. De kledingcommissie beoordeelt dan de schade.

  Inleveren van wedstrijdkleding

  Als een lid stopt moet de kleding schoon gewassen en heel worden ingeleverd. Dit kan bij de Kledingcommissie. 

  Wedstrijdsokken en thermoshirts

  Iedere speler zorgt zelf voor rode sokken en een rood thermoshirt. Deze zijn via de website van HDS te bestellen: https://clubs.deventrade.com/nl/vv-hds

  Keeperskleding:

  Per team is er één keeperstenue beschikbaar. Shirt en korte broek. Een zwarte lange broek en sokken moeten zelf aangeschaft worden. Elk team krijgt één paar keepershandschoenen. De maat moet, voor elk seizoen, doorgegeven worden aan de kledingcommissie.

  Jassen:

  Elke trainer/leider kan op verzoek gebruik maken van een softshell jas. De maat kan doorgegeven worden aan de kledingcommissie. Deze jas is in bruikleen. Als de trainer/leider stopt, wordt de jas weer ingeleverd bij de kledingcommissie.

  Ruilen van wedstrijdkleding.

  Per seizoen zijn er 2 momenten waarop kleding kan worden geruild. Dit wordt aangekondigd op de website en via de social media kanalen, en is in elk geval voor het begin van de competitie. Dit is voor leden die aan het begin van het seizoen een maatje groter/kleiner nodig hebben. Aan het einde van elk seizoen mag een speler de kleding thuis bewaren voor het volgende seizoen. Heeft u tijdens het seizoen een andere maat nodig dan kunt u ons bellen/appen op onderstaande telefoonnummers. De kleding hebben wij in de maten 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL XXL en XXXL

  Wasvoorschriften:

  • Kleding wassen op 40 graden
  • Geen waspoeder maar VLOEIBAAR wasmiddel gebruiken
  • Kleding binnenste buiten wassen
  • Geen Vanish, Ariel Regular of wasverzachter gebruiken
  • Kleding niet in de droger en niet strijken
  • WIT BIJ WIT wassen en niet met andere kleuren, anders krijg je grijze, roze, lichtblauwe broekjes

  Wij gaan ervan uit dat iedereen akkoord gaat met dit kledingreglement.

  Mocht dit niet zo zijn of mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

  Met sportieve groet,

  Sylvia van Ginkel: 06 10803871

  Jolanda van Dijk: 06 47038088

  Kelly Harms: 06 40793264