• Nieuwe leden verdienste

  Vrijdagavond 31 mei 2019 was het zover. Hds werd 2 leden van verdienste rijker. En wat voor 2! Klaas van Eldik en Elco van der Klift waren voorgedragen.

  Beiden kregen van Jeroen de onderscheiding uitgereikt. Ze wisten allebei van elkaar dat de ander de onderscheiding zou krijgen, maar alleen niet dat ze hem zelf ook zouden krijgen.

  We hadden Ria en Lenie ook uitgenodigd, waar beide heren uiteraard ook niets van wisten. Klaas zat een beetje op de schopstoel, want die had nog een verjaardag en zou maar eventjes bij zijn clubje zijn. Elco zat lekker onderuitgezakt met een geel glaasje gezelligheid te wachten tot Klaas de uitreiking zou krijgen.

  Jeroen opende de avond met een speech en de mededeling dat er 2 leden van verdienste waren. De ogen op dat moment van Klaas spraken boekdelen... het zou toch niet? Jawel Klaas ook jij hebt het verdient.

  Beide heren betekenen al heel veel jaar veel voor ons mooie clubje en ze hebben in heel veel commissies gezeten. Respectievelijk wedstrijdsecretariaat,  jeugdvoorzitter, leider, vlagger, adviseur en ga zo maar verder.

  We hopen dat Klaas en Elco nog heel lang bij de club actief bezig blijven, want bij elkaar hebben ze 100 jaar ervaring (al zou je dat niet zeggen qua uiterlijk). Hun kennis en inzet wordt dan ook zeer gewaardeerd.

  Heren, geniet van de onderscheiding. We weten zeker dat de onderscheiding een prominente plek krijgen bij jullie in huis.

  Mede namens het bestuur en de commissies