• Ruilen en/of inleveren kleding

  Beste leden,

  Het seizoen is ten einde. Een enkel team heeft nog een toernooi of oefenwedstrijd. Het is nu tijd om de voetbalkleding in te leveren dan wel te ruilen.

  Hiervoor staan de dames van onze kleding commissie voor u klaar.

  Wanneer?

  Op zaterdag 29 Juni van 12:30 uur tot en met 14.00 uur.

  Waar?

  In de kantine van HDS INLEVEREN.

  Wie?

  Iedere speler/speelster die stopt met voetballen levert zijn/haar voetbalshort en voetbalshirt in. Dit geldt ook voor de keepers; ook de handschoenen van de keepers ontvangen wij graag terug.

  Alle trainers/leiders die stoppen, leveren de aanvoerdersband en de waterzak/bidons/bidonkrat in. Ga je door als trainer, dan kan je ze voor volgend seizoen gebruiken.

  Stop je als trainer/leider dan lever je je HDS-jas in.

  Bij VERMISSING van spullen betekent dit dat hiervoor een bedrag betaald moet worden voor de vervanging. Betaling kan direct via een QR-code voldaan worden. Bijdrage per vermist kledingstuk is als volgt:

  • Voetbalshirt: € 10,00
  • Voetbalshort: € 10,00

  Keepershandschoenen nieuw seizoen

  Wij ontvangen graag uiterlijk 29 juni per team de maat van de nieuwe keeperhandschoenen voor het komende seizoen. Geen reactie betekent geen nieuwe keepershandschoenen voor komend seizoen.

  Graag mailen naar kledingcommissie@vvhds.nl


  Ruilen

  Iedere speler/speelster waarvan de kleding te klein of te groot is, kan een broekje of shirtje komen ruilen. Verkeerd gewassen of vieze broekjes/shirts worden niet omgeruild.

  Lever je een verkleurd broekje in of met vlekken die niks met voetbal te maken hebben? Dan betaal je de bijdrage zoals hierboven genoemd.

  Indien op het moment van ruilen er geen passend ander exemplaar beschikbaar is, dan noteren wij het telefoonnummer en maat. Zodra de maat beschikbaar is, nemen wij contact op.

  Vragen
  Voor vragen en/of opmerkingen kunt u deze mailen naar kledingcommissie@vvhds.nl

   

  -- De Kledingcommissie