• Grote Clubactie zaterdag gaat 15 september van start

  Het is alweer zover. De grote clubactie start 15 september a.s. 

  We hopen dat iedereen weer met net zoveel enthousiasme als vorig jaar, de loten gaat verkopen. Voor ons als vereniging is dit een mooi extra bedrag dat we kunnen besteden aan activiteiten voor onze leden of nieuwe materialen. Naast dat er ook een leuke competitie in zit. Want wie gaat dit jaar de meeste loten verkopen? En welk team gaat de meeste loten verkopen? Afgelopen jaar hebben we iets meer dan € 2.000,00 opgehaald, waarmee we het VTON-trainingsprogramma hebben kunnen aanschaffen. Deze trainingsmethode heeft tot doel een verdere professionalisering van de jeugdopleiding van HDS door een opleidingsaanbod aan te bieden, waarin op een uitdagende en plezierige wijze tegemoet gekomen wordt aan de verschillende potentiële kwaliteiten van de spelers.  

  Hoe werkt het precies?

  De loten kosten € 3,00 per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder € 100.000,00. Dus ook de lotenkopers kunnen iets moois winnen. 

  Voor ieder verkocht lot krijgt het team € 0,50 van v.v. H.D.S. Het team kan zelf bepalen wat ze ermee gaan doen. Ook voor de beste verko(o)p(st)er en het best verkochte voetbalteam is er - net als vorig jaar - een prijs! 

  De stand van de lotenverkoop wordt in de kantine van HDS bijgehouden. 

  Belangrijke data van de Grote Clubactie 2018 

  * Zaterdag 15 september start verkoop loten

  * Uiterlijk zaterdag 10 november boekjes inleveren bij de trainer/leider

  * November / begin december wordt het geld geïncasseerd bij de lotenkopers

  * Woensdag 12 december trekking loterij Grote Clubactie 2018

  Voor wie?

  De teams in de J011 en J09 zullen via de trainers of coach de boekjes uiterlijk 15 september krijgen. Tot 10 november 2018 heeft iedereen de tijd om zoveel mogelijk lootjes te verkopen. Is je boekje vol? Geen probleem. Nieuwe boekjes kun je halen bij HDS of bij je trainer of coach. Dus regel alvast dat je familie lootjes koopt. Net zoals vorig jaar, werken we weer met machtigingen, zodat de kinderen zonder geld over straat kunnen lopen. 

  Vragen? 

  Mocht je nog vragen hebben of extra boekjes nodig hebben, dan kun je contact opnemen met de secretaris van de jeugdcommissie of bekijk dit filmpje op Youtube.