• Bericht van de voorzitter

  Hallo leden en vrienden van HDS,

  Dit is mijn eerste bericht als nieuwe voorzitter. Op de Algemene Ledenvergadering van 20 mei 2019 heb ik van de leden het vertrouwen gekregen om in de komende jaren onze club te leiden. Na jarenlang actief te zijn geweest als jeugd- en scheidsrechterscoördinator was het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb er zin in, laten we er samen een mooie club van maken!

  Het nieuwe seizoen 2019-2020 start voor de bekerwedstrijden op zaterdag 31 augustus, de competitie begint op 21 september. De trainingen beginnen eerder. Van de leiders of trainers krijgen jullie te horen wanneer er getraind gaat worden. Het trainingsschema is op de website te lezen.

  We beginnen het nieuwe seizoen met 19 jeugdteams waarvan 4 meidenteams. Bij de senioren verschijnen er 4 teams aan de start. De teamindelingen voor de jeugd staan op website van HDS.

  Vlak voor en direct na de wisseling van de wacht hebben er enkele belangrijke wijzigingen plaatsgevonden in de samenstelling van de commissies. 

  Zo is Michel Lankhaar de nieuwe coördinator van de Jeugdcommissie geworden en heeft Kees Traas mijn rol als scheidsrechtercoördinator overgenomen. Ik wens Michel en Kees veel succes toe in hun nieuwe functie en heb alle vertrouwen in een goede samenwerking.

  Ook de functie ledenadministratie is in andere handen gekomen. Voerde Michaëla Donath in de afgelopen jaren deze functie uit sinds kort heeft Arianne van de Graaf haar plaats ingenomen. Graag bedank ik Michaëla voor haar inzet en wens ik Arianne veel succes toe bij het bijhouden van de administratie van onze leden.

  Verder is er onder leiding van Ton Goes een nieuwe Technische Commissie HDS gevormd. Dus geen aparte technische commissies meer voor de jeugd en de senioren. Ik ben ervan overtuigd dat de vorming van deze nieuwe commissie de samenwerking tussen en de doorstroming van de jeugd naar de senioren zal bevorderen. Dit is van het allergrootste belang voor onze club want wij moeten het van onze eigen jeugd hebben. Andere namen in de nieuwe Technische Commissie zijn die van Laurens Vernooij, Herman van der Grift, Marcel de Bruijne, Michel Lankhaar en Ron Stoffer. Ook deze mannen wens ik veel succes toe bij de vormgeving en uitvoering van het technische beleid in de komende jaren. Ook al is dit een stevige klus, ik heb er alle vertrouwen in dat jullie daar met elkaar in zullen slagen!

  Tenslotte is de Sponsorcommissie uitgebreid. Naast Lammert Hol en Reinier Lammerts heeft Gerard van de Weert zitting genomen in de sponsorcommissie. De sponsorcommissie is bereikbaar via het emailadres sponsorcommissie@vvhds.nl. Lammert, Reinier en Gerard ook jullie veel succes met jullie taak om sponsors die onze club een warm hart toedragen te werven en de relatie met hen op een heel goede manier te beheren.  Vanaf deze plaats alvast een verzoek aan iedereen. Als je een sponsorbijdrage aan HDS wil leveren of als je iemand kent die dat zou willen doen, neem dan via het emailadres contact op met de sponsorcommissie. Een sponsorbijdrage is in verschillende vormen mogelijk.

  Voor nu wens ik iedereen een fijne vakantie.  Graag tot ziens bij HDS in het nieuwe seizoen.

  Marco Matthijs

  voorzitter