•  

   

   

   

   

  Geen excuses meer!

   

  Zaterdag 27 mei om 16.15 uur is de strijd gestreden en blijft HDS 1 vierdeklasser!

  Dat is zaterdag het uitgangspunt en daar moet alles voor wijken.

  Nog één keer volle bak, nog één keer alles geven, nog één keer tot het gaatje gaan!

  Nu worden andere dingen gevraagd van de spelers, zoals focus, concentratie, over mijn lijk mentaliteit, met die wedstrijd bezig zijn de gehele dag, de gehele week.

  Deze wedstrijd moet gewonnen worden en in welke formatie we spelen, is niet belangrijk! 1-5-3-2 of 1-4-4-2 of 1-4-3-3 wat doet het er toe.

  Inzet en de wil om te winnen wordt gevraagd, meer niet!

  Terugkijken naar afgelopen zaterdag tegen s.v. Panters heeft geen zin, die wedstrijd is gespeeld en werd kansloos verloren! Twee blunders van onze kant was genoeg om SVP hoop te geven op een langer verblijf in de vierde klasse en ons een flinke kater te bezorgen. Want veilig zijn en geen promotie / degradatiewedstijden te hoeven spelen was de inzet, maar bleek een utopie!

  Blijkbaar dachten we er veel te makkelijk over en dachten we dat varkentje wel even te wassen. Als we moeten, laten we het afweten, zo simpel is het! Al wij het spel moeten maken dan wordt het moeilijk, geen automatismen, waarop wel veelvuldig wordt getraind, geen samenspel via het middenveld, maar zo snel mogelijk lange ballen naar de zijkanten ( en vaak over de zijlijn ) om de buitenspelers aan het werk te zetten. Geen mandekking, geen communicatie van achteruit en ga zo maar door!

  Kortom, is het allemaal misère of zijn er toch nog lichtpuntjes en wat kunnen we wel goed en zijn we wel goed in?

  We kunnen goed voetballen tegen voetballende ploegen en laat VVZ’49 daar zaterdag nu net ééntje van zijn.

  Met de wedstrijden tegen DEV Doorn en Candia ’66 nog in ons achterhoofd hebben we laten zien dat we mee kunnen in de strijd, ons kunnen focussen op je tegenstander, de concentratie vast kunnen houden om in de tweede helft van de wedstrijd alsnog toe te slaan en zo punten te pakken, zelfs drie tegen DEV Doorn die zeer overtuigend kampioen is geworden.

  VVZ is een dynamisch team met veel beweging zonder bal, snelle handige spelers voorin die een man kunnen uitspelen en veel kansen creëren, maar minder goed zijn in de afronding en een wedstrijd niet kunnen killen. Achterin zijn ze kwetsbaar, zeker bij hoge ballen in hun strafschopgebied en de verdedigers letten vaak niet goed op, als ze weinig te doen krijgen. Kijk maar naar hun doelsaldo van maar 41 voor en wel 56 tegen, - 15 dus. HDS heeft een doelsaldo van 49 voor en 50 tegen, -1 dus.

  Kortom, er liggen kansen, als je maar ………….!

  Genoeg gefilosofeerd, we gaan het zien!

  We hopen dat onze supporters in grote getalen naar ons mooie sportpark toe komen en het met licht en geluid een sfeervolle opkomst voor de spelers mag zijn zodat ze gelijk in de wedstrijd zitten.

  De wedstrijd begint om 14.30 uur in plaats van de gebruikelijke 15.00 uur en kom op tijd want vol is vol!

  Kom nog één keer onze spelers aanmoedigen en schreeuw ze naar de overwinning!

   

  Kom op Rooie, speel met je hart!!!!!!

   

  Een HDS supporter.

   

  De stand op dit moment in West 1 4F is:

  Voorbeschouwing HDS 1 – VVZ’49 1